WE-WRITE

Onze focus ligt op het laten groeien van businesses door middel van communicatie en het bereiken van de juiste doelgroep via content.

WE-WRITE richt zich op communicatieadvies en het schrijven van content. We bieden altijd de mogelijkheid om samen te werken met professionals uit ons uitgebreide netwerk die gespecialiseerd zijn in PR, branding, marketing en meer. WE-WRITE is daarmee de one-stop-shop voor alle content projecten. WE-WRITE is opgericht door Annelies Visser, Msc in Corporate Communication & New Media.

What we do

Editen

De focus van onze edit service ligt op spelling, grammatica, interpunctie en woordkeuze. We verbeteren Nederlands of Engels geschreven teksten, om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat optimaal is.

Reviseren

Bij het reviseren worden er, naast het editen van de tekst, ook verbeteringen aangebracht om de structuur, opbouw en stijl te verbeteren.

Content

We creëren kwalitatieve content waardoor businesses in staat worden gesteld te connecten met hun doelgroep. De juiste content, op een aantrekkelijke manier geschreven.

Social

Gezamenlijk ontwikkelen we een strategie die er voor zorgt dat de key message gecommuniceerd wordt en dat er interactie ontstaat met de doelgroep.

Concepten

We ontwikkelen en implementeren ook concepten; we werken regelmatig samen met andere gepassioneerde professionals!

What we did

Hero Fruit

Het schrijven van alle artikelen en editorial content voor de Hero Fruit, in opdracht van Don’t Say Nothing.

Modern Getaways

Het editen en redigeren van de artikelen.

Studio Deon

Meedenken in de communicatiestrategie en het editen van de online content.

The Daily Lady

Het creëren, schrijven en editen van lifestyle artikelen.

Dutch Search Awards

Het verzorgen van de PR, communicatie en eventmanagement.

Sales Care

Het schrijven en herschrijven van online content voor diverse projecten en opdrachtgevers.

WE-WRITE

Als je met ons werkt, helpen wij bij het faciliteren van verandering en verbetering door middel van nieuwe en stimulerende manieren van communicatie.

What they say

Karin Boon

Annelies is buitengewoon punctueel, komt haar afspraken na en haar schrijfkunst is enorm inspirerend en goed. Als medewerker een absolute aanwinst voor elk bedrijf!

Eigenaar & eindredacteur The Daily Lady

Yasaman Bitarafan

Professioneel, meedenkend, kundig, snel en kalm: dat zijn de eigenschappen die Annelies beschrijven. Haar karakter en manier van werken maken haar een echte aanwinst als één van de vaste editors van Modern getaways magazine.

Eigenaar, editor & publisher Modern Getaways Magazine

Contact

Say Hello

We houden van uitdagingen en we geloven in een creatieve én resultaatgerichte aanpak! Kom langs op ons kantoor voor koffie of say hello!

+31 (0)6 53 63 13 76
@we.write.amsterdam

Swing by

WE-WRITE
Oudezijds Achterburgwal 188HS
1012 DX, Amsterdam, The Netherlands
bekijk op kaart

WE-WRITE ON INSTAGRAM